maanantai 3. tammikuuta 2011

Tilkkuprojekti

Pari päivää sitten sain aikaiseksi aloittaa uuden tilkkupeitto urakan (elämäni kolmas). Tobias alkaa kasvaa sängystään ulos ja muutenkin olisi jo aika saada isojen poikien sänky. Ja tietysti tulevalle pikkusiskolle/veljelle täytyisi vauvasänky luovuttaa.

Kankaita tulee keräiltyä aina kun sopiva kappale tulee vastaan. Peiton valmistukseen olen käyttänyt joskus eurokankaasta ostamiani tilkkukankaita, kirppikseltä 1e/kpl lakanoita ja vihreä kangas on miehen ukkilan tyynykankaasta. Kirppiksiltä olen yrittänyt löytää, mutta harvoin tulee omaa silmää (ja kukkaroa) miellyttäviä  vastaan.


Ensiksi leikkelin paperista sabluunoita ja jäljensin lyijykynällä kankaaseen. Varmasti löytyy fiksumpiakin tapoja, mutta toimi eikä jäljelle jääneet kynän jälet näkyneet aplikoinnin jälkeen.



Neuloilla paikoilleen.. 



Jonka jälkeen ompelin aivan laidasta ja aplikoin. Koska en käyttänyt takana mitään vahvike kangasta niin sain muutamia ryppyjä aikaseksi..

Hankinta listalle meni uudet sakset, sen verran harmaita hiuksia kankaiden leikkeleminen teetti. Samalla voisin tilata työhuoneen (estäisi sabotointia), kuulosuojaimet (kiljuva poika) ja yhden kokonaisen päivän omille puuhasteluille ;)

Valmista saa vielä odottaa eikä työtahtia helpota yhtään uhmaikäinen ilkikurinen pieni mies :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti