lauantai 22. tammikuuta 2011

Leikekirjan väsäämistä

Tyypillistähän on, että kun on löytänyt suosikkituotteen tietystä liikkeestä niin sitä ei parin vuoden päästä enää saakkaan. Vastaavia olen etsinyt kaikista vastaantulleista liikkeistä, samankaltaista hinta/laatusuhteella ei ole löytynyt. Prisma ja kovakantiset kierreluonnosvihkot paksuilla sivuilla huokeaan hintaan verrattuna muihin liikkeisiin.

Olen hankkiutunut eroon vanhoista sisustuslehti pinoista leikkelemällä mieluisimmat jutut ja kuvat talteen. Jäljellä on siis kasa leikkeleitä odottamassa parempaa paikkaa. Sijoituspaikaksi olin juurikin ajatellut tälläistä kovakantista paksusivuista luonnosvihkoa..

Uupuneena etsintöihin suuntasin kirjahyllylleni missä makoilee parikin tyhjänpanttina lojuvaa kirjaa. Vanha kirja saa uuden elämän leikekirjana.



Ennen.



Päällystys mustalla kartongilla.



Taivuttelua ja leikkelyä.



Teipillä kiinni. Huom. kannattaa varmistaa ennen teippausta että, kirja myös sulkeutuu sen jälkeen.



Valmis leikekirja päältäpäin (kansitekstit ja kuva puuttuu). Varmistin teipillä eniten koetuksella olevat kohdat.
Valmista leikekirjaa sisältä:











Vielä saa varmasti menemään parikin iltaa liimaillen ja leikellen, mutta mikäs sen mukavampaa aivolomaa.. :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on muuten kans pinoittain ideakuvia valmiiksi lehdistä leikattuna odottamassa, taitaspa jopa löytyä kirjakin niitä varten, hyi mua kun en oo saanut aikaan niiden liimaamista! :D

    VastaaPoista
  2. Mie aattelin, että ennen muuttoa kun saa johonkin välliin laitettua niin pysyvät tallessa. Suattaapa olla tuo kirja muuten ostettu sillon poistosta sun kans yhtäaikaa :) Suositten kyllä, mikäs sen parempaa kuin sisustus/idea kirja jonka joka sivulla on jotain itseä kiinnostavaa, harvoin sellaista löytää ;)

    VastaaPoista