maanantai 10. tammikuuta 2011

Sisustuskärpäsen puremako vai pesänrakennusvietti?

Tai sitten molempia. Loppukuun muutto saa sormet jo syyhyämään mitä voisi keksiä 15 tulevalle lisäneliölle. Muuttaminen on kivaa, siis se muuttaminen ja sisustaminen, lisätilan saaminen ja varsinkin se, ettei enää tarvitse kivuta portaita.  Vähemmän kivaa on se, että kun kämppä on irtisanottu, alkaa mieletön lappurumba paikasta A paikkaan Ö.

Vkl:na kävimme yllätys visiitillä ikeassa ystäväni kanssa. Mukaan tarttui ale-kankaita ja poistopisteestä aluslakana ja kaksi isoa sohvan tyynynpäällistä (vetoketjullista) yhteishintaan 5e. Ei paha siis. Kaksi tyynynpäällistä ajattelin laittaa lattiatyynyiksi kuten alla olevissa kuvissa tai sitten odotella vielä parempaa ideaa.






Tulevaan kämppään olisi myös kiva saada jonkun näköinen olohuoneen pöytä kun sellaista ei vielä ole. Haluaisin matalana, puisena(leveinä lankkuina), kuluneena ja rouhean näköisenä ja ehkä myös pyörillä kuten kuvassa, mutta taidan saada odottaa vielä monta vuotta kunnes semmoinen pöytä on meillä mahdollinen. Ei varmasti pysyisi aloillaan ja olisi aina täynnä kaikkea muuta kuin kauniita sisustusesineitä (huokaus).





Lamppuakin olen ostellut eräällä ostetaan/myydään palstalla yli viikon ajan samalta myyjältä ja huomenna toivottavasti jo ratkeaa tuleeko kauppoja. Keittiöön olen siis haaveillut ikean kulla valaisimesta, jossa on häikäisysuojat pehmentämässä valoa. Ajoittaista migreeniä omaavalle ihmiselle siis hyvä ja jos ei tykkää, että valo posottaa silmille :). 

Hankintalista on pitkä, hulluutta tai ei, puremineen tai ei, täytyy nauttia tästä suunnittelun ja sisustuksen huumasta vielä ennen kuin toinen verottaja iskee ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti