keskiviikko 23. marraskuuta 2011

ParAL-Lel CitY


Kirja joka lähtee mukaan vain yhden hienon ja inspiroivan kuvan takia? Paral-lel cityn kohdalla kävi näin. Toki muutama muukin kuva miellytti ja kirppishinnoissa kun liikuttiin niin kyytiin vain. City on ilmestynyt Markus Henttoselta vuonna 2003. Kuvat ovat vuodelta 2001 kun hän suoritti taideakatemian työharjoittelua Barcelonassa.


Paral-lel cityn lisäksi kuvia myös mustan taiteen; Suomalainen valokuva 1993 sekä Hans von Schantz; Album von Berlin nach Jerusalem.



 Jostain pitäisi oma valokirjain saada. Character myy niitä, mutta odottelen, että löytäisin omani hiukkasen halvemmalla. Pientä etsintää olen tehnyt ja kysellyt eräältä entisen kaupan omistavalta papalta olisiko hän pistänyt talteen kirjaimia. Mitään ei ole kuulemma pois heittänyt, mutta kirjaimista ei hällä ollut muistikuvaa. Aikoi penkoa aittaa jos jotain löytyisi :)












 Ihan yhdestä pienestä jutusta voi syntyä suuri määrä ideoita. Luonnoskirjoista löytyy paljon toteuttamattomia ja jatkokehitystä odottavia luonnoksia. Lisääkin saisi tulla, mutta ihana olisi joskus päästä niitä purkamaan ihan kankaallekin asti. Huomenna lupaan, että palaan taas luonnostelemaan, jotta viimeistään puolen vuoden päästä löytäisin aikaa itselleni maalitörppöjen, tärpätin ja pensselin parissa. Piste.

2 kommenttia:

  1. Mie voisin kans nuita valokirjaimia tunkea joka ikiseen pimeään nurkkaan!! Ja vielä tommosia pikkasen patinoituneita nii läääääh:D

    VastaaPoista
  2. Niinpä. Kun sais eka sen ensimmäisen :)

    VastaaPoista