perjantai 16. joulukuuta 2011

Puku puudelille



Vanhalle rouvalle fleecepuku talven pakkasille. Kaipaisi päälle vielä ainakin manttelin jos en intoudu toista vedenpitävämpää pukua ompelemaan. Ompelu sujui joutuisasti, mutta kaavat tuottivat eniten päänvaivaa. Vähän sain apua vanhasta käsityölehdestä, mutta siinäkin puvut oli suunniteltu isoille koirille.

Puku syntyi ikean vanhasta viltistä, resorit vanhasta paidasta ja vetoketju aikansa eläneestä vauvan yöpuvusta. Uutta vain pyllyn ylittävä kuminauha.

Kehitysideoina leventäisin lahkeita ja lyhentäisin resoreita, joka jouduttaisi tassujen saantia oikeisiin osoitteisiin. Kaulassa oleva resori taas voisi olla leveämpi ja vetoketjukin saisi kulkea koko selän pituudelta. Heijastinkaan ei olisi pahasta..

 Pääasia, että vilukissa tarkenee..tässä tapauksessa koira. 

4 kommenttia:

  1. Hei, onko teillä tällainenkin pikkunen? Söpöliini!

    VastaaPoista
  2. Meidän ensimmäinen "lapsi", ikää 7,5 vuotta :) Pieni ja pippurinen, monesti vielä pennuksi luullaan.

    VastaaPoista
  3. Rontti 17 v, jos muistat tyypin, oli jo silloin aikoinaan meillä, on myös ikinuori. Nytkin leikkii joulukuusen koristeilla :)Mozart on valitettavasti siirtynyt autuaammille hiirimaille tänä syksynä.

    VastaaPoista
  4. Multa löytyy kuva albumista jossa on teidän neljä kisua samassa kuvassa, niin Rontti taitaa olla joku heistä. Pitkän taivalluksen jo tehnyt ja toivottavasti antoisia hiirivuosia vielä edessäpäinkin! :)

    VastaaPoista