maanantai 18. huhtikuuta 2011

Imetystyyny


Kaikkea mitä et ole tehnyt ennen synnytystä valmiiksi et varmasti ehdi tehdä sen jälkeenkään. Eli viime vauva-ajasta (vauva vuodesta) viisastuneena ei varmasti paljon ehdi ompelukonetta käyttelemään. Toki tilauksessa on unelma kiltti, koliikiton, huoleton vauva, mutta jos käy niin kuin esikoisesta niin jatko-sotaan on kaikki apuvälineet tervetulleita ;). 

Imetystyynyä kaipailin jo esikoisen aikana, mutta jäi silloin hankkimatta/tekemättä. Teippailin yhteen sanomalehtiä ja piirsin kaavat omien mittojen mukaan. Googlettamallakin löytyi kaavat ja ohjeet, mutta koko ja ulkonäkö eivät aivan miellyttäneet. 

Kierrättäen käytin vanhoja lakanoita niin sisustyynyssä kuin ulkopuolen päällisten teossa. Päällisiä tein kaksin kappalein, että saa heittää toisen aina välillä pesuun. Päälliset ovat nauhoin sulettavaa mallia (yht. 3 paria), mutta vetoketjuakin voi käyttää.









Pieni apulainen on tärkeä tyynyn täyttövaiheessa. Tuppaa vaan olemaan komentelevainen. Täytteet löytyivät oman kaapin vanhoista tyynyistä joita upposi lähes 3 kipaletta. Tyynyjen päällisetkin suikaloin täytteeksi joten mitään ei mennyt hukkaan.







Lopuksi kuva ahtaan yksiön asukkaasta. Korjaan; Mahan asukkaan ahtaasta yksiöstä.. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti