perjantai 30. maaliskuuta 2012

Köyhän miehen keittiö




Tähän "desing" keittiöön tarvittiin:
- Pahviloota + mustaa pahvia
- Kulho kirppikseltä (1e)
- Kantokahva pahvilootasta
- Tyhjästä voideputelista pumppu
- Liimaa
- Mattoveitsi
- Tussi
- 1 kärsivällinen vanhempi ja 1 tai useampi pienempi 
    ( mitä useampi pienempi sitä kärsivällisempi vanhempi)

Keittiöstä löytyy: Uuni ja levyt, allas ja hana sekä pyykinpesukone (äiti toivoo, että tähän loppuu keittiön kaappiin jatkuva pyykkien kanto).

Sopii hyvin pienille terroristeille joiden käsissä lelu kuin lelu on jossain vaiheessa palapeliä (hintansa ja kierrätettävyyden puolesta) sekä vielä pienemmille syödään ja nakerretaan vaiheessa eläville kuolaaville hamstereille (ei sisällä pieniä osia ja materiaali on hitaasti työstettävää).

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ruista ranteessa



 


Paistaa ja taas tuiskuttaa. Olen keväässä, mutta silti niin talvessa. Viikonlopuissa on jotain juhlaa, yhteistä aikaa ja aikaa omallekin puuhastelulle. Eilen illalla laitoin ruisleipätaikinan tekeytymään ja tänään myöhäsellä pääsen paistelemaan. Resepti muokkautuu pikkuhiljaa mieleiseksi, alun virheistä oppien ja uudelleen kokeillen. Tulisiko hitaasti ja hiljaa hyvä.

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Vastapaino


Tästähän se ajatus sitten lähi. Nähtyäni Martinin työn halusin kokeilla tyyliä yhteen vanhaan luonnokseeni. Epätasapainohan sillä vaivaa (suuren koon takia jouduin työstämään lattian tasossa, joten vasta nostaessa huomasin olevan vinksallaan), mutta pääasia, että sain vihdoin itseä niskasta kiinni ja kynän käteen.


  

 Hiili rullapaperille 70x100cm.

Kato, dinosaurus!




sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Pilkkilomaviikonloppu











"Isi, miksi ketun jälkiä on olemassa?" kysyy poika tarkastellessaan tassun jälkiä lumella. Isi ei osaa vastata, äitikin miettii. 

Hiihtolomaviikonloppu, ilman hiihtoa ja lomaa. Hiihtolomavieraskin oli lomalla meillä, mutta ilman hiihtoa. Joka viikonloppu on silti "loma", joten vietimme sen maalla pilkkien. Pilkkilomaviikonloppu.